Libbenskrêft, levens coaching
Coaching, in levensgebieden


Hoe en waar :

Het kantoor is aan de Partuurstraat 47 in Sneek. 

wij werken alleen volgens afspraak

Is uw bedrijf of woont u in de regio Sûdwest Fryslán of +/- 10 km daarbuiten, dan kan ik bij u langskomen zonder extra kosten voor reistijd. Daarbuiten wordt het naar rato berekend.

Komt het niet uit dat ik bij u langskom? Geen probleem er zijn nog verschillende andere plekken waar wij  1e ons gesprek kunnen houden. Bijvoorbeeld bij Hotel van der Valk in Sneek (ze hebben heerlijke koffie en thee) of in de bibliotheek.

 Andere opties zijn bespreekbaar. Tevens is het mogelijk om via de telefoon assistentie te krijgen, alleen de administratie bijwerken wordt via de telefoon wat lastig die doen we dan anders; gewoon digitaal.

 

Via de E-mail te bereiken op: geraldine@libbenskreft.nl

De afspraken kunnen gemaakt worden voor tijdens "kantoortijden" en buiten "kantoortijden". Om deze te maken of te wijzigen kun je het beste bellen tussen 7 en 9 uur in de ochtend. Op nummer 06-53692408

 Mocht je de voicemail krijgen dan ben ik (waarschijnlijk)  in een gesprek en wil ik mijn klant graag mijn onverdeelde aandacht schenken, zoals ik ook bij U zal willen doen. Spreek deze duidelijk in en ik bel u z.s.m. terug! Alvast bedankt en graag tot ziens!