Libbenskreft & ASSI Pro

Voor professionele assistentie

Heb je er even de kracht niet voor ..... Bel ons snel!

Hoe en waar:

Het kantoor is aan de Partuurstraat 47 in Sneek. Libbenskréft werkt alleen volgens afspraak

Woont u in de regio Sûdwest Fryslán of +/- 10 km daarbuiten, dan kan ik bij je langskomen zonder extra kosten voor reistijd.

Komt het niet uit dat ik bij je langskom? Geen probleem er zijn nog verschillende andere plaatsen waar wij  ons coach gesprek kunnen houden. Bijvoorbeeld bij Hotel van der Valk in Sneek (dit vooral omdat het naast het Rasterhofpark ligt; lekker om even te wandelen )ze hebben heerlijke koffie en thee) of in de bibliotheek. Andere opties zijn bespreekbaar. Tevens is het mogelijk om via de telefoon gecoacht te worden, alleen je administratie bijwerken wordt via de telefoon wat lastig die doen we dan per mail bijvoorbeeld met E-boekhouden.

Er is altijd een 1e gesprek, vooral  om duidelijk te krijgen wat voor jou de hulp vraag is. In dit gesprek kunnen we bespreken op welke wijze je de ondersteuning wilt ontvangen; dit kan persoonlijk, telefonisch of in groepsvorm. Bij administratieve ondersteuning; kom ik of bij je langs of je geeft de paperassen aan mij mee of je stuurt ze per mail en ik boek het in bij bijvoorbeeld E=Boekhouden.


Mocht je de voicemail krijgen dan ben ik (waarschijnlijk)  in een gesprek en wil ik mijn klant graag mijn onverdeelde aandacht schenken, zoals ik ook bij U zal doen. Spreek deze duidelijk in en ik bel u z.s.m. terug.

Via de E-mail te bereiken op: geraldine@libbenskreft.nl

De afspraken kunnen gemaakt worden voor tijdens "kantoortijden" en buiten "kantoortijden". Om deze te maken of te wijzigen kun je bellen tussen 7 en 9 uur in de ochtend. Op nummer 06-53692408