Libbenskreft & ASSI Pro

Voor professionele assistentie

 


 

Wat kan het gaan kosten

De kosten zijn verschillend en afhankelijk van de wijze waarop maar altijd van te voren met u afgesproken.


Telefonische assistentie gaat via een abonnement, per maand kost het u € 25  ex BTW, hierbij komen de kosten per gesprek per minuut € 0,75

In dit abonnement kunt doorschakelen van uw telefoon naar mijn speciale nummer u krijgt altijd een verslagje van het gesprek. wilt u weten of het het waard is .. u krijgt ook een overzicht per minuut van uw provider. 

Bij het actief bellen van mijn kant naar waar u naar vraagt krijgt u de specificaties van mij met een verslagje van wat er is besproken. Hiervoor worden wel andere kosten afgesproken. Voor gesprekken naar het buitenland .... dit is niet mogelijk



Administratieve ondersteuning is € 22,00 per uur exclusief 21% BTW  voor bedrijven. 

Administratieve begeleiding is €27,00 per uur inclusief 21% BTW voor particulieren. 

Privé coaching is € 50,00 per uur incl BTW en met gebruik van de gebruiksartikelen (denk aan stencils e.d.) pen zelf mee nemen.

Groepscoaching is ongeveer € 10,00 per persoon per 2 uur bij een minimum van 5 personen. (ook inclusief BTW en gebruik van gebruiksartikelen).

Coaching over de telefoon is € 15,00 per half uur (altijd afgerond naar het half uur). Behalve bij geleide meditatie dan kun je denken aan gesprekken van maximaal 15 minuten en wordt dit afgerond naar die 15 minuten; tenzij van te voren anders afgesproken.

Telefonische coaching gaat ook op afspraak, wij maken de afspraak met jou, jij bevestigd deze aan ons terug via mail of bericht en ik bel je op het afgesproken tijdstip op het afgesproken nummer. Op dat moment vind de coaching en of geleide meditatie plaats voor zolang als er afgesproken is. (Geen onverwachte extra kosten en je kunt op de tijden afspreken die echt handig voor je zijn, als ik beschikbaar ben natuurlijk).  

Administratief abonnement is op afspraak te bespreken. U ontvangt de offerte schriftelijk met een week bedenktijd.