Libbenskrêft, levens coaching
Coaching, in levensgebieden

Welkom bij Libbenskrêft, voor Levens-coaching 


Welkom bij (uw) coach van Libbenskrêft?

Mijn naam is Geraldine Kruithof ik ben van nature hulpvaardig en naast mijn relevante opleidingen  voor NLP therapeut, Life Coach, Stiefgezin Coach een ervaringsdeskundige. Ik heb als doel mensen op weg te helpen naar een gezonder en vreedzamer leven. 

 Hoe ziet levens coaching er uit?

Bijvoorbeeld wij maken met u een evaluatie in de verhoudingen van uw levensgebieden:

Werk, ambities en opleiding, Relatie met partner, Financiën, Familie, Vrienden, Vrije tijd besteding, Gezondheid, Eigenwaarde / zelfbeeld/

Afhankelijk van het gebied wat u wilt aanpakken maken wij met u een plan. Hierbij is het belangrijk te ontdekken wat u echt wilt veranderen en wat u wel kunt accepteren zoals het is, want vaak als het ene wordt aangepakt verandert het bij  een andere gebied ook .

Onze werkwijzen variëren per gebied, voor uw werk of ambitie en opleidingen kunnen wij een test afnemen waarbij u voor u zelf helder inzichtelijk kan krijgen waar uw vaardigheden en interesses zijn. Wij geven meditatie training voor het minder stress maar ook om rust te maken in uw hoofd, om (weer) te kunnen zien wat voor u belangrijk is. Een mindfulness training kan worden ingezet zodat u meer kunt genieten van het hier en nu..

Bij uw financiën is het fijn om inzichtelijk te krijgen wat uw inkomsten en uitgaven zijn aan de hand daarvan kunt u de keuzes maken die het best bij u en uw situatie passen.

Alles wat we wel of niet doen begint met een gedachte, deze gedachte kunnen we kiezen alleen hoe maak je een bewuste keuze in je gedachten, dat vraagt training en oefening. Ik heb ontdekt dat mindfulness leren leven hiervoor een aangenaam gereedschap is. 

Een complete serie aan trainingen kan bestaan uit

* meegaan op het ritme van je ademhaling

* het oefenen van je hoofd leeg maken

* het tellen van ......

* het gevoel in je lichaam 

* wat is mindfullness en hoe kan ik dat doen

* de opdringerige gedachten, wat kun je er mee

* hoe kies je je gedachten

* het belang van vergeven

* ik ben, jij bent en wij zijn

Het leven is Holistisch, alomvattend, dat wil zeggen alles is met elkaar verbonden, dit is in je eigen lichaam, je relaties met anderen en met de wereld. Wat er in België gebeurt raakt ook ons en andersom ook. Zelfs weer verder weg als er ergens in de wereld met nucleair spul wordt geknoeid merken wij dat allemaal. 


Wat zijn dan de voordelen om in beweging te komen met Libbenskrêft ....

Ik doe het rustig aan, jij beslist zelf, tenslotte is jouw leven jouw verantwoording.

Ik ben geen drilsergeant die het uiterste van jouw kunnen opzoekt, ik werk met zachte hand omdat mensen vaak al zelf streng genoeg zijn. Beloningen herkennen werkt veel efficiënter.

Ik help je jouw administratie op orde te krijgen en zelfs hoe je dit kunt houden.

Ik  wil je stap voor stap inspireren te ontdekken welke vorm van verandering en/of beweging bij jou kan passen/slagen.

Ik ga met je mee stap voor stap en jij beslist zelf of je hiermee verder wilt.

Ik houdt met jou de statistieken bij zodat je kunt zien wat jouw vooruitgang is.

En dit alles doe je uiteindelijk zelf want de hulp die ik bied is hoe jij jezelf helpt!

Bel eens voor een kennismaking afspraak, voorlopig kan ik deze zonder kosten met je doen zodat je kunt ontdekken of jij er wat aan hebt..... 0653692408! Spreek gerust in ik bel je terug.


 


 


        Je  kunt bij mij terecht sprekend in de talen: Nederlands, Fries, Engels en Duits

 Zelf werk ik naar een Veganistische levensstijl omdat dit mij een gelukkiger mens maakt en ik het fijn vind dat andere levensvormen niet voor mij hoeven te lijden. Ik zal u mijn levensstijl niet opdringen en vraag ik u voor mij hetzelfde te doen? 

 0854