Welkom bij Libbenskrêft, voor boekhouden en life-coaching.


Welkom bij (jouw) assistent van Libbenskrêft?

Mijn naam is Geraldine Kruithof ik ben van nature hulpvaardig en ervaringsdeskundige, om mijn diensten te kunnen professionaliseren heb ik geleerd voor; Levenscoach (met diploma), NLP therapeut (met diploma), assistent fitnesstrainer (met diploma). Vervolgens met meer als 20 jaar boekhoudkundige en secretariële ervaring met ervaring  van verschillende administratie software. 

Wat doet een coach? Geen therapie, geen trainer, geen dokter, geen psycholoog,  wel praten en wel oefenen ....

                     Een coach helpt u verfijnen en verbeteren van wat u al kunt. de kracht van een coach zit niet in het vertellen wat je moet of kan doen maar zit in het in het stellen van (de juiste) vragen. 

Zelf werk ik naar een Veganistische levensstijl omdat dit mij een gelukkiger mens maakt en ik het fijn vind dat andere levensvormen niet voor mij hoeven te lijden. Ik zal je mijn levensstijl niet opdringen en vraag ik jou voor mij hetzelfde te doen? 

Om mijn diensten nog beter af te kunnen stemmen ben ik begonnen met de opleiding van Gewichtsconsulente, ik wil dit eind 2019 bereikt hebben om u nog beter te kunnen coachen. Op dit moment is er geen mogelijkheid voor vergoeding via uw zorgverzekeraar wat betekent dat de kosten om mij in te huren gewoon voor uw eigen rekening zijn. Evengoed zal ik er naar werken dat mijn rekening voor een ieder betaalbaar blijft.

Ik heb als doel mensen op weg te helpen naar een gezonder en vreedzamer leven. Of je nu een ZZP'er bent, een kleine onderneming of voor jou persoonlijk, bij Libbenskrêft gaan wij (jij en ik) ervoor!


Waarom boekhouden en coaching ?

Het is gebleken dat ik goed ben in boekhouden en coaching is 1 van mijn passies.

In mijn leven heb ik aardig wat dierbaren begraven en heb ik wel vaker als eens opnieuw moeten beginnen, hierdoor ontdek je dat alles tijdelijk is maar niet eindig want alles is met elkaar verbonden. Als er een deur sluit gaat er een andere open en soms wel meer als 1. Daarnaast heb ik heel wat mooie ervaringen mogen beleven en aardig wat van de wereld mogen zien. Als bezige bij regelmatig meer als 1 baan tegelijk gehad. Het is tijd om dit met anderen te gaan delen, steeds vaker zie ik mensen somberder worden omdat ze zich verstrikt voelen in de dagelijkse sleur. Als je merkt dat het dagelijkse leven steeds meer moeite gaat kosten om te doen wat je eigenlijk wil doen dan is het wellicht tijd om het roer om te gooien, besef dat je altijd een keuze hebt om het anders te gaan doen ... wordt bewust van je keuze (s) is mijn advies.

Het leven is Holistisch, alomvattend, dat wil zeggen alles is met elkaar verbonden, dit is in je eigen lichaam, je relaties met anderen en de wereld. Wat er in België gebeurt raakt ook ons en andersom ook weer verder weg als er ergens in de wereld met nucleair spul wordt geknoeid merken wij dat allemaal. 

Als je zorgen hebt uit zich dat vaak ook in je lichaam; je begint je dan vaak wat lusteloos te voelen en als je lichamelijk niet fit bent dan uit zich dat weer in bijvoorbeeld stemmingswisselingen, je bent dan sneller geërgerd of sneller moe. 

Als administratieve ondersteuner kan ik orde scheppen in de administratieve rompslomp zodat je weet waar je staat en wat je er aan kunt doen om het beter te krijgen. 

Wordt je graag gecoacht dan kan ik je stap voor stap trainen de verandering te bereiken die je voor jezelf wilt. Of dit nu financieel is of in je carrière en/of levenswijze, Libbenskrêft helpt vooruit!

Als je ongezond eet met bijvoorbeeld veel suiker dan kun je dikker worden of suikerziekte krijgen of kun je wisselende ups en downs ervaren. Hoe herken je verborgen suikers? En hoe kun je anders leren kiezen.

Als je wel gezond eet maar je hebt een druk bestaan waarbij je eigenlijk tijd te kort komt om te ontladen dan kun je extra gestrest raken wat zich dan weer kan uiten in een paniekaanval omdat je niets af krijgt of je kunt van belangrijke afspraken gaan vergeten omdat je hoofd al zo vol zit, je kunt kortaf worden naar je omgeving die dan niet weet of je hun gehoord hebt tijdens het gesprek, zelfs of je er wel bij bent. 

Heb je als ondernemer nog stapels papierwerk liggen dan kan het zijn dat je niet weet waar je aan toe bent...en een gehaast gevoel gaat krijgen of andere vormen van ongemak.

Herken je deze verschijnselen en wil je er wat aan doen? Dan ben je hier op het goede adres.

Wat zijn dan de voordelen om assistentie te krijgen of om in beweging te komen met Libbenskrêft ....

Ik doe het rustig aan, jij beslist zelf

Ik ben geen drilsergeant die het uiterste van jouw kunnen opzoekt, ik werk met zachte hand omdat mensen vaak zichzelf al teveel straffen. Beloningen herkennen werkt veel efficiënter.

Ik help je jouw administratie op orde te krijgen en zelfs te houden

Ik  wil je stap voor stap inspireren te ontdekken welke vorm van verandering en/of beweging bij jou kan passen

Ik ga met je mee stap voor stap en jij beslist steeds of je hiermee verder wilt

Ik houdt voor jou de statistieken bij zodat je kunt zien wat jouw vooruitgang is

Bel eens voor een kennismaking afspraak, voorlopig kan ik deze zonder kosten met je doen zodat je kunt ontdekken of jij er wat aan hebt..... 0653692408! Spreek gerust in ik bel je terug.


 


 


        Je  kunt bij mij terecht sprekend in de talen: Nederlands, Fries, Engels en Duits

 

 g