Libbenskrêft

Administraties & Coaching

 

Hoe, waar en hoeveel:

Het kantoor is gevestigd aan de Partuurstraat 47 in Sneek. Alleen bij hoge uitzondering vinden hier de gesprekken plaats en altijd alleen volgens afspraak

 Woont u in de regio Sûdwest Fryslán of +/- 10 km daarbuiten, dan kan ik bij je langskomen zonder extra kosten voor reistijd.

Komt het niet uit dat ik bij je langskom? Geen probleem er zijn verschillende plaatsen waar wij  ons gesprek kunnen houden. Bijvoorbeeld bij Hotel van der Valk in Sneek (dit vooral omdat het naast het Rasterhofpark ligt; lekker om even te wandelen en ze hebben heerlijke koffie en thee) of in de bibliotheek. Andere opties zijn bespreekbaar. Tevens is het mogelijk om via de telefoon gecoacht te worden, alleen je administratie bijwerken wordt wat lastig  die doen we dan per mail met E-boekhouden.

Er is altijd een 1e gesprek vooral  om duidelijk te krijgen wat voor jou de hulp vraag is. In dit gesprek kunnen we bespreken op welke wijze je de ondersteuning wilt ontvangen; dit kan persoonlijk, via Skype, telefonisch of in groepsvorm. Bij administratieve ondersteuning; kom ik of bij je langs of je geeft de paperassen aan mij mee of je stuurt ze per mail en ik boek het in.

De afspraken kunnen gemaakt worden voor tijdens "kantoortijden" en buiten "kantoortijden". Om deze te maken of te wijzigen kun je bellen tussen 7 en 9 uur in de ochtend. Op nummer 06-53692408

Mocht je de voicemail krijgen dan ben ik (waarschijnlijk)  in een gesprek en wil ik mijn klant graag mijn onverdeelde aandacht schenken, zoals ik ook bij jou zal doen. Spreek deze duidelijk in en ik bel je z.s.m. terug.

Via de E-mail te bereiken op: geraldine@libbenskreft.nlDe kosten zijn verschillend en afhankelijk van de wijze waarop.

Administratieve ondersteuning is € 26,00 per uur incl. 21% BTW voor particulieren.

Privé coaching is € 50,00 per uur incl BTW en met gebruik van de gebruiksartikelen (denk aan stencils e.d.) pen zelf mee nemen.

Groepscoaching is tussen € 25,00 per persoon per dagdeel bij een minimum van 5 personen. (ook inclusief BTW en gebruik van gebruiksartikelen).

Coaching over de telefoon is € 15,00 per half uur (altijd afgerond naar het half uur). Behalve bij geleide meditatie dan kun je denken aan gesprekken van maximaal 15 minuten en wordt dit afgerond naar die 15 minuten; tenzij van te voren anders afgesproken.

Telefonische coaching gaat ook op afspraak, wij maken de afspraak met jou, jij bevestigd deze aan ons terug via mail of bericht en ik bel je op het afgesproken tijdstip op het afgesproken nummer. Op dat moment vind de coaching en of geleide meditatie plaats voor zolang als er afgesproken is. (Geen onverwachte extra kosten en je kunt op de tijden afspreken die echt handig voor je zijn, als ik beschikbaar ben natuurlijk).