Libbenskrêft  Coaching / LK Coaching

Life - coaching voor alles wat in een leven geschied

 

Hoe, waar en hoeveel:

Het kantoor is gevestigd aan de Partuurstraat 47 in Sneek. Alleen bij hoge uitzondering vinden hier de coachgesprekken plaats en altijd alleen volgens afspraak

 Woont u in de regio Sûdwest Fryslán of +/- 10 km daarbuiten, dan kan ik bij u langskomen zonder extra kosten voor reistijd.

Komt het niet uit dat ik bij u langskom? Geen probleem er zijn verschillende plaatsen waar wij  uw coachgesprek kunnen houden.  Bijvoorbeeld bij Hotel van der Valk ook in Sneek (dit vooral omdat het naast het Rasterhofpark ligt; lekker om even te wandelen en ze hebben heerlijke koffie en thee) of in de bibliotheek. Andere opties zijn bespreekbaar. Tevens is het mogelijk om via de telefoon gecoacht te worden.

Er is altijd een 1e gesprek vooral  om duidelijk te krijgen wat voor u de coachvraag is. In dit gesprek kunnen we bespreken op welke wijze u de coaching wilt ontvangen; dit kan persoonlijk, per E-mail, via Skype, telefonisch of in groepsvorm.

De afspraken kunnen gemaakt worden voor tijdens "kantoortijden" en buiten "kantoortijden". Om deze te maken of wijzigen kunt u bellen tussen 7 en 9 uur in de ochtend. Op nummer 06-53692408

Op andere tijden krijgt u waarschijnlijk de voicemail; als u deze duidelijk in spreekt met uw naam en nummer dan bel ik u zo snel mogelijk terug. 

Telefonisch ben ik te bereiken op mobiel nummer: 06-53692408, mocht u de voicemail krijgen dan ben ik in een gesprek en wil ik mijn coachee graag mijn onverdeelde aandacht schenken. Spreek deze duidelijk in en ik bel u z.s.m. terug.

Via de E-mail te bereiken op: libbenskreftcoaching@gmail.comDe kosten zijn verschillend en afhankelijk van de wijze waarop.

Privé coaching is € 50,00 per uur incl BTW en met gebruik van de gebruiksartikelen (denk aan stencils e.d.) pen zelf mee nemen.

Groepscoaching is tussen € 25,00 per persoon per dagdeel bij een minimum van 5 personen. (ook inclusief BTW en gebruik van gebruiksartikelen).

Coaching over de telefoon is € 15,00 per half uur (altijd afgerond naar het half uur). Behalve bij geleide meditatie dan kunt u denken aan gesprekken van maximaal 15 minuten en wordt dit afgerond naar die 15 minuten; tenzij van te voren anders afgesproken.

Telefonische coaching gaat ook op afspraak, wij maken de afspraak met u, u bevestigd deze aan ons terug via mail of bericht en ik bel u op het afgesproken tijdstip op het afgesproken nummer. Op dat moment vind de coaching en of geleide meditatie plaats voor zolang als er afgesproken is. (Geen onverwachte extra kosten en u kunt op de tijden afspreken die echt handig voor u zijn).