Libbenskrêft

Administraties & Coaching

 

Hallo en welkom, mocht u een scheiding overwegen dan raad ik je aan te onderzoeken of dit wel de beste optie voor jou en je kinderen is. In onderstaand schema kunt je een beetje zien wat de toekomst in kan houden, vooral als er nieuwe partners komen met al wel of  nog geen kinderen. 

Dit schema is dan ook bedoelt om voor jou inzichtelijk te krijgen welke invloeden er in je gezin aanwezig kunnen / zullen zijn.

Om hier een weg in te vinden is best een uitdaging voor alle leden van het gezin, nieuwe broertjes en zusjes klinkt heel leuk maar wat als iedere ouder een eigen opvoeding wijze heeft. Bent je in staat het midden te vinden, voor de kinderen te vechten en dat ze hun grootouders en andere familie leden kunnen blijven zien? Het voordeel van een coach is dat je een luisterend oor kunt vinden van iemand die je niet in je familie of vrienden kring ziet. 

Krijgen zij er een familie bij of valt er familie af?  

 Bent je net in een relatie met iemand die al kinderen heeft, in het begin is alles nog nieuw en moet iedereen nog wennen. Als het nieuwe gezin niet altijd compleet is zijn er ook wisselende momenten van harmonie. Wisselende loyaliteiten en wisselende huisregels hebben impact op het gedrag van jou en je kinderen. Wij als volwassenen hebben de verantwoording onze kinderen daarin te begeleiden. 

Hoe doe je dat ..... als je niet weet wat je moet doen ...... vraag je dan af wat Liefde zou doen (voor de anderen en voor jezelf) zo werkt het voor mij eigenlijk vaak wel. A

Een belangrijke stap naar zelfrespect: (eigenlijk past deze overal wel bij maar het leek mij hier extra gepast)

Vraag je niet af waar de schuld ligt ..... maar vraag je af wat je anders kunt doen. 

Jouw voorbeeld zal inspirerend werken voor het hele gezin. Vermijd klagen en verwijten.