Welkom bij Libbenskrêft, voor boekhouden en coaching.


Welkom bij (jouw) assistent van Libbenskrêft?

Mijn naam is Geraldine Kruithof ik ben gediplomeerd Levenscoach, gediplomeerd NLP therapeut, gediplomeerd ass. Fitnesstrainer met meer als 20 jaar boekhoudkundige en secretariële ervaring met verscheidene vormen van administratie software. Zelf werk ik naar een Veganistische levensstijl omdat dit mij een gelukkiger mens maakt en ik het fijn vind dat andere levensvormen niet voor mij hoeven te lijden. Ik zal je mijn levensstijl niet opdringen en vraag ik jou voor mij hetzelfde te doen?

Ik heb als doel mensen op weg te helpen naar een gezonder en vreedzamer leven. Of je nu een ZZP'er bent, een kleine onderneming of voor jouw persoonlijk, bij Libbenskrêft gaan wij (jij en ik) ervoor!


Waarom boekhouden en coaching ?

Het is gebleken dat ik goed ben in boekhouden en coaching is 1 van mijn passies.

In mijn leven heb ik aardig wat dierbaren begraven en heb ik wel vaker als eens opnieuw moeten beginnen, hierdoor ontdek je dat alles tijdelijk is maar niet eindig want alles is met elkaar verbonden. Als er een deur sluit gaat er een andere open en soms wel meer als 1.

Het leven is Holistisch, alomvattend, dat wil zeggen alles is met elkaar verbonden, zowel in je eigen lichaam, je relaties en de wereld. Wat er in België gebeurt raakt ook ons en andersom ook weer verder weg als er ergens in de wereld met nucleair spul wordt geknoeid merken wij dat allemaal. 

Als je zorgen hebt uit zich dat vaak ook in je lichaam; je begint je dan vaak wat lusteloos te voelen en als je lichamelijk niet fit bent dan uit zich dat weer in bijvoorbeeld stemmingswisselingen, je bent dan sneller geërgerd of sneller moe. 

Als administratieve ondersteuner kan ik orde scheppen in de administratieve rompslomp zodat je weet waar je staat en wat je er aan kunt doen om het beter te krijgen. En wordt je liever gecoacht dan kan ik je stap voor stap trainen de verandering te bereiken die je voor jezelf wilt. Of dit nu financieel is of in je carrière en/of levenswijze, Libbenskrêft helpt vooruit!

Als je ongezond eet met bijvoorbeeld veel suiker dan kun je dikker worden of suikerziekte krijgen of kun je wisselende ups en downs ervaren. Hoe herken je verborgen suikers? En hoe kun je anders leren kiezen.

Als je wel gezond eet maar je hebt een druk bestaan waarbij je eigenlijk tijd te kort komt om te ontladen dan kun je extra gestrest raken wat zich dan weer kan uiten in een paniekaanval omdat je niets af krijgt of je kunt van belangrijke afspraken gaan vergeten omdat je hoofd al zo vol zit, je kunt kortaf worden naar je omgeving die dan niet weet of je hun gehoord hebt tijdens het gesprek, zelfs of je er wel bij bent. 

Heb je als ondernemer nog stapels papierwerk liggen dan kan het zijn dat je niet weet waar je aan toe bent...en een gehaast gevoel gaat krijgen of andere vormen van ongemak.

Herken je deze verschijnselen en wil je er wat aan doen? Dan ben je hier op het goede adres.

Wat zijn dan de voordelen om assistentie te krijgen of om in beweging te komen met Libbenskrêft ....

Ik doe het rustig aan, jij beslist zelf

Ik ben geen drilsergeant die het uiterste van jouw kunnen opzoekt, ik werk met zachte hand omdat mensen vaak zichzelf al teveel straffen. Beloningen herkennen werkt veel efficiënter.

Ik help jouw administratie op orde te krijgen en zelfs te houden

Ik  wil je stap voor stap inspireren te ontdekken welke vorm van verandering en/of beweging bij jouw kan passen

Ik ga met je mee stap voor stap en jij beslist steeds of je hiermee verder wilt

Ik houdt voor jou de statistieken bij zodat je kunt zien wat jouw vooruitgang is

Bel eens voor een kennismaking afspraak, voorlopig kan ik deze zonder kosten met je doen zodat je kunt ontdekken of jij er wat aan hebt..... 0653692408! Spreek gerust in ik bel je terug.


 


 


        Je  kunt bij mij terecht sprekend in de talen: Nederlands, Fries, Engels en Duits

 

 g