Libbenskrêft

Administraties & Coaching

 

Heb je wel eens het gevoel dat je in een doolhof bent beland? Dat je even geen uitweg meer ziet?

Dan kan assistentie en/of coaching je helpen, de kracht van een coach zit in het stellen van de juiste vragen, waarop alleen jij de juiste antwoorden kan geven. Kom weer in contact met je innerlijke zelf en weldra leer je je eigen uitgang(en) creëren. 

De 5 G's; (gebeurtenis; gedachte; gevoel; gedrag; gevolg) anders uitgelegd.

Gebeurtenis -- er gebeurt iets, soms door keuze en soms 
door iets anders 
Gedachte -- de gedachte die je daarover hebt kies je
Gevoel -- de gedachte die je hebt gekozen bepaalt hoe je je daarover voelt
Gedrag -- vanuit dat gevoel vertoon je een gedrag
Gevolg -- je gedrag beïnvloedt wat er verder gebeurt

Wil je een duidelijker voorbeeld of wil je meer weten over hoe je je gedachte kunt kiezen; bel me gerust dan maken we een afspraak.Mijn specialiteit(en) zijn:   

Financiële administraties inrichten en onderhouden* 

Life coaching*  met NLP technieken                                                      

Stiefgezin coaching*                      

 NLP therapeut*                                                                         

 Geleide meditatie (positief) denken ; telefonisch, groepen en individueel.

 Ondernemers / ZZP coaching (ervaring deskundig)   

Administratieve Coaching * 

  * = gediplomeerd  en ervaring deskundig!           

                                                              Je  kunt bij mij terecht sprekend in de talen: Nederlands, Fries, Engels en Duits

Ben je pas op jezelf gaan wonen en wil je je zaken goed voor elkaar hebben?

Ben je bezig je eigen business op te zetten of al begonnen maar het inrichten van de administratie komt maar niet af ?

Heb je problemen op je werk maar weet je niet hoe je dit aan kunt pakken?

Ben je het beu dat er (weer) iemand anders die promotie krijgt?  

Houd je aan het eind van je geld nog een stukje maand over?

Heb je alles wat je hartje begeert maar je voelt je ontevreden?

Zoek je werk maar weet je niet welk werk het beste bij jou past?

Heb je last van opdringende gedachten die anderen of jezelf geen schade toe willen brengen maar wel lastig zijn?

Of heb je het te druk in je hoofd en zoek je een moment van rust?  

Dan bestaat de kans dat ik je kan helpen hoe jij weer controle krijgt over jouw leven en hoe jij in jouw eigen kracht kan gaan staan. Je kunt bij mij begeleiding vinden in onderstaande methoden:

Geleide Meditatie:  Als Life - coach leer je meditaties geven. Wat is het voordeel van mediteren, ten eerste dat je het eenvoudig kunt leren. Je geniet gelijk resultaat en het vergroot je innerlijke kracht je schept een betere band met jezelf waardoor je meer controle hebt over je eigen leven. Je ontdekt de kracht van je gedachten en hoe je dit kunt sturen. En weet je wat het mooiste is het hoeft geen uren, dagen of jaren te duren .... je merkt al bij de 1e sessie verschil, Want na één geleide meditatie van een paar minuten wordt je aandacht weer terug gebracht naar wat voor jou belangrijk is.

Life coaching: dit is voor een ieder die iets in zijn of haar leven wil verbeteren. Het leven is heel breed en daar gebeurt van alles in en niet alles is van te voren te sturen maar bij veel zaken kun je wel kiezen hoe je hier het beste mee om wilt gaan. Voor je zelf en voor je omgeving. Als coach kan ik jou handvatten geven waarbij jij je eigen dromen kunt gaan vervullen; of dit nu rijkdom in financiën is of rijkdom in liefde en geluk en zelfs rijkdom in levenservaring. Jij kunt bereiken wat jij wilt, vaak bent jij het zelf die jou tegen houdt en heb je gewoon even een handje nodig die je op weg helpt. 

NLP Therapie: met NLP of te wel neuro linguïstisch programmeren, is het mogelijk om je te helpen ongewenste gewoontes aan te pakken of om licht traumatische ervaringen te verwerken/verlichten.  Bij zwaar traumatische ervaringen is het beter een daarvoor gespecialiseerde specialist in te schakelen via de huisarts. 

Coaching via de telefoon:  Ook voor mensen die minder mobiel zijn of die het te druk hebben voor persoonlijke bezoeken is het mogelijk een coachgesprek aan te gaan. Dit kan dan gewoon via de telefoon of  via Skype. Via de E-mail doe ik geen coaching wel offertes.

Stiefgezin coaching: dit is voor nieuw samengestelde gezinnen die nog aan hun nieuwe situatie moeten wennen of waarbij de werkelijkheid toch best heel anders is geworden als dan de verwachting van hoe het zou gaan. Nu kun je opgeven en weer uit elkaar gaan maar wat als je dat nu juist niet wilt en wat als er wel een mogelijkheid is dit dichter bij je  verwachting te brengen? 

Administratieve assistentie & coaching: het inrichten van een soepel lopende administratie kan een uitdaging zijn voor thuis en op de zaak. Dan heb je niet altijd het inzicht wat je wel graag wilt hebben. Als coach zijnde kan ik je stimuleren die gewoonte en inzicht te ontwikkelen waarbij je wel de inzicht krijgt die je wilt. (nu een speciale actie, zie de pagina "Speciale actie"). Heb je liever alleen de assistentie om wat achterstanden bij te werken of de chaos te minderen dan kan dat ook.
g